Skip to content

Marketingbureau Hoofddorp

Online marketing is onze passie

Meer dan 20 jaar ervaring in online marketing. Actief voor meer dan 40 klanten in de regio. Wij beheren een Google Ads advertentiebudget van meer dan € 300.000 per maand.

Met een klein team helpen wij bedrijven om meer rendement te halen uit Google Ads. Een bewuste specialisatie. Meer informatie? Neem contact op via 023-2078038 of ga naar contact.

Driven by results

Ook wij vinden het gaaf als iets goed werkt & resultaat oplevert. Vooral als het onze ideeën, campagnes & creaties zijn. Resultaat staat centraal. Bij de start van een samenwerking registreren wij alle bestaande KPI’s en performance getallen als CPC, CTR, kosten per conversie en dergelijke om de verbeteringen goed te kunnen meten.

Effective

Onze ervaring zorgt ervoor dat we direct een goede campagne kunnen opzetten. Effectief & efficient.

Committed

Online adverteren is een doorlopend proces. Google verandert, concurrenten passen zich aan, continue experimenteren totdat het gewenste resultaat bereikt is.

Specialist

Meer dan 20 jaar ervaring. Een marketingbureau gespecialiseerd in alleen Google Ads.

FAQ

De kosten zijn afhankelijk van de doelstellingen en het aantal campagnes in google ads. Vanaf 250 euro per maand zijn uw campagnes compleet uitbesteed. Wij onderhouden, analyseren & optimaliseren.
Dit kan snel. Indien u goed weet wat u wilt kan een campagne binnen 1-2 werkdagen online staan.
De kosten van google ads kunnen per project / campagne of dag/week/maand basis bepaald worden. Dit is eenvoudig te managen en kan door u worden bepaald.
Om een specifieke (campagne te starten moeten wij minimaal weten? 1. Wat is de doelstelling (omzet, leads, naamsbekendheid)? 2. Welke locaties (plaatsen) in Nederland wilt u targetten? 3. Wat is het budget? 4. Wat is de boodschap, actie en/of USP? In samenspraak bepalen wij een concreet plan, kaders & gewenste doelen.